jueves, 9 de abril de 2020

CENTRE EQÜESTRE LA VALL

Qui són?
El Centre Eqüestre la Vall ha estrenat unes noves instal·lacions a la Vall d'en Bas, la Garrotxa. Amb més d’una dècada d’experiència, l’Ingrid i en Jordi, han reubicat l’escola d’equitació que regentaven en aquest paratge únic. Aquí trobaràs un ampli ventall de serveis relacionats amb el món eqüestre i un tracte familiar i professional.

La nostra filosofia. Entenem que ningú és igual, que cada persona té unes capacitats físiques i psíquiques diferents i els cavalls també. Aquesta és la nostra premisa de treball. Partint d'aquesta base i entenent que l'equitació és un binomi de genet i cavall, apliquem les tècniques necessàries per aprendre alhora que gaudim.

INGRID. És directora i cofundadora del Centre Eqüestre La Vall. La seva passió pels cavalls des de ben petita l’ha portat a desenvolupar una vida professional en el món eqüestre. Des de fa una dècada regenta el seu propi centre eqüestre.

JORDI. Cofundador del Centre Eqüestre La Vall. Ferrador professional i ensinistrador de cavalls. El món eqüestre ha estat la seva vocació des de molt jove. Ha competit en concursos internacionals amb els cavalls que ell mateix ha ensinistrat. En aquests concursos s'ha classificat en les primeres posicions.

Tant si vius el món del cavall com una activitat de lleure com si et vols professionalitzar o preparar-te per a concursar, aquest és el teu centre! Gaudeix del món del cavall en un paratge únic.

Pupil·latge.
Servei de pupil·latge per a llarga o curta estada amb 5 àpats al dia, neteja diària de boxes, posar i treure mantes. I amb les opcions: muntades de base o doma, ensinistrament doma, sortides a patis exteriors.

Classes.
Les classes duren una hora i estan dirigides a totes les edats (a partir de 6 anys) i nivells i poden ser individuals o en grups reduïts. Per tal que aprenguis i gaudeixis al màxim aquesta activitat, els grups es fan per compatibilitat de nivell i edat. Les tarifes van des dels 10 als 24 euros per classe amb opció d’agafar abonaments. Per a classes individuals consultar preu (excepte les d’iniciació).

  1. IniciacióÉs una classe individual on el genet aprèn a mantenir l’equilibri i a agafar confiança amb el cavall. Es treballen els dos aires: el pas i el trot. L’alumne sempre va lligat amb una corda des d’on el professor domina el cavall. Tenen una durada de 30 minuts.
  2. Base: Aquestes poden ser en grup o individuals. El genet aprèn a mantenir el contacte, les ajudes i els coneixements bàsics per portar el cavall. Es treballen diferents figures de pista i els tres aires: pas, trot i galop.
  3. Doma: Classe de grup o individual. El genet aprèn els treballs a tres pistes, els aires reunits, la flexiblitat, l’equilibri, l’agilitat i l’harmonia del cavall. A més dels exercicis de doma.

Cursets.

CURSET D'EQUITACIÓ D'ESTIU
El curset VA DIRIGIT a nenes i nens de 5 a 16 anys amants de la natura i els animals i les activitats són parcialment en ANGLÈS.
El curset és setmanal i es fa durant els mesos de juliol i agost. Ens veiem el proper estiu 2020!
Vendes.  Si estàs interessat/da en comprar un cavall, tant si és per lleure com per competir, consulta’ns.
Instal·lacions.
El Centre Eqüestre La Vall va ser construït recentment i compta amb instal·lacions totalment noves, de qualitat i amb acabats que acomoden l’estança del cavall i faciliten l’activitat del genet.

  • Pista de 60x20 i pista de 40x20
  • 17 quadres de 3x3 interiors amb abeurador automàtic i 5 padocks amb abeurador automàtic
  • Zona preperació del cavall
  • Dutxes
  • Patis exteriors
  • Local social amb autoservei de mini bar
Centre Eqüestre La Vall - Posts | Facebook

No hay comentarios:

Publicar un comentario